Порівняння
0 0 

Як обрати бу телевізор ?

01.04.2019

Однак, щоб не прогадати з вибором техніки, при купівлі телевізора необхідно звернути увагу на наступні моменти:

Упаковка і комплектуючі. Телевізор повинен бути поміщений виключно в оригінальну упаковку. Зверніть увагу на наявність чека, сертифікатів якості та гарантії виробника. Якщо термін гарантійного талона давно закінчився, це дасть вам можливість визначити рік придбання техніки і тривалість її експлуатації. Крім цього, у постачальника варто уточнити наявність пульта дистанційного керування і кабелів підключення пристрою.
Зовнішній вигляд телевізора. Візуально огляньте техніку. Якщо є тріщини, відколи або інші пошкодження, від придбання такого пристрою краще відмовитися. Якщо ви помітили, що корпус телевізора відкривався, можна зробити висновок, що техніка вже піддавалася ремонту.
Технічні характеристики. До того, як ви зробите придбання, відвідайте магазин побутової техніки та задайте консультанту всі ваші запитання, щодо функціональності і характеристик обраної моделі. Це допоможе замовити бу телевізор, що включає в себе необхідний набір функцій і додаткових можливостей.


Які бренди телевізорів затребувані в Україні?


Сучасний телевізор повинен відповідати певним вимогам. Сьогодні виробники намагаються по можливості доповнювати техніку широким спектром функцій, звуковими і візуальними ефектами, а також робити їх максимально тонкими. Щоб купити бу телевізор, який задовольнить ваші вимоги і буде протягом тривалого часу виводити чітке зображення на екран, зверніть увагу на затребувані в Україні бренди:

  • SAMSUNG. Чітке зображення і бездоганна чистота звуку - основні переваги техніки даного бренду. Крім цього, можна без проблем вибрати бу телевізор, як з прямим, так і з вигнутим екраном.
  • LG. Головний плюс даного бренду - використання тільки своїх технологій і розробок. Крім цього, телевізори торгової марки LG відрізняються дуже простою системою управління.
  • Sony. Техніка відрізняється тривалим терміном експлуатації і бездоганними технічними показниками. Виробник намагається постійно вдосконалювати свої моделі, що веде до поліпшення звуку і зображення.
  • PHILIPS. Популярність телевізорів даного бренду нижче, чим вище перерахованих, але якість не гірше. Вибравши бу телевізор торгової марки PHILIPS, можете не сумніватися, що техніка буде служити протягом тривалого проміжку часу.
  • SHARP. Зручний формат, бездоганний звук і доступна ціна. Телевізори цієї торгової марки відрізняються тривалим терміном експлуатації.

Задумайтесь про вибір кріплення для телевізора


Придбання кронштейна для телевізора - не менш важливе завдання, ніж покупка техніки. Кріплення для телевізора може бути наступного типу:

  • похило-поворотний;
  • похилий;
  • фіксований;
  • стельовий;

Кронштейн для тв необхідно вибирати, виходячи з конструктивних особливостей приміщення і моделі пристрою. Правильні кріплення для телевізорів потрібно вибирати виключно в перевірених магазинах.

Купити техніку колишню у використанні можна на сайті компанії PC.COM.UA. Тут вся пропонована техніка проходить обов'язкову попередню перевірку, що повністю виключає придбання неякісної продукції.