Порівняння
0 0 

Численні переваги великого монітора при щоденній роботі з ним

18.11.2019

Придбання монітора настільки ж відповідальне завдання, як і системного блоку. Тільки на перший погляд здається ніби все екрани приблизно однакові і немає сенсу акцентувати увагу на їх особливості. Насправді все набагато складніше. Як показує практика, діагоналі з якими комфортно працювати 21-24 ". Можна детально вивчити питання і зрозуміти, чим такі моделі відрізняються від менш габаритних.

Традиційні екрани з діагоналлю в 13-17 дюймів добре підходять для серфінгу в мережі інтернет. Вони дозволяють зручно переглядати пошту. Основна їхня перевага перед широкоформатними версіями - компактність.

Яким чином продуктивність роботи підвищується при великому моніторі (екрані)?


В інтернет магазині комп'ютерів бу pc.com.ua пропонується хороший асортимент сучасних моніторів бу широкоформатного типу. З одного боку моделі не дають ніяких переваг, якщо користувач переглядає сайти, працює в електронних редакторах, спілкується в соціальних мережах. Але при виконанні ряду дій можна помітити серйозні переваги, про які й піде мова.

Перший плюс - зручність роботи з таблицями і документами. Користувач зможе детально розглянути графіки, діаграми, мінімальні символи. Це важливо для трейдерів, співробітників бірж і фондових ринків, коли від правильності побаченої цифри залежить заробіток. Офісні працівники нерідко змушені відкривати відразу кілька комп'ютерних програм. Широкоформатний екран дозволяє виконувати дії одночасно в Ворд і Ексель або інших додатках. Вигідно працювати на великому моніторі з графічними програмами, так як панель інструментів зручно розташовується збоку або зверху екрану. Відкриття відразу декількох програм не викликає абсолютно ніякого дискомфорту, що неможливо уявити у випадку зі звичайним монітором, коли виявляється неприємне візуальне тиск.

Великий дисплей оцінять і геймери. Сучасні ігри максимально деталізовані. У кожного персонажа або об'єкті часто все продумується до дрібниць. Завдяки великому екрану можна розглянути такі елементи, тим самим ще більше зануривши людини в ігровий процес. Чітко видно зброю, артефакти, корисні предмети і так далі.

Широкоформатний монітор - можливість більш зручно дивитися фільми і фотографії, працювати з додатками в ЗD. У таких моделях збільшується простір не в висоту, а в ширину, що і грає ключову роль. Незважаючи на численні переваги ціна на монітор 24 "не є надто великою. Вартість визначається не тільки розмірами діагоналі, але і рядом інших характеристик.

Оптимальне дозвіл широкоформатного монітора


Характеристика, на яку не всі звертають увагу. Чим більше дозвіл, тим більше інформації влізе на екран. Не кожен користувач в цьому зацікавлений. Але для окремих осіб перевага є пріоритетним в процесі вибору. Вікна почнуть займати набагато більше місця на дисплеї, адже кожен піксель здатний збільшитися в п'ять разів.

Одночасний перегляд декількох вікон без їх згортання - безсумнівний плюс для ділових осіб. Наприклад, менеджери, кадровики, керівники підприємств, бухгалтери та представники багатьох інших професій змушені відкривати відразу кілька програм. При цьому, не погіршується якість, не потрібно мінімізувати шрифт. Купити монітор з великим екраном сьогодні можна за цілком доступною ціною. Придбання такої моделі виявиться розумним рішенням.